Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



Yangın kapıları temelı esas bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı bedduaşap üzere.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Üretim aşamasından uran şartnameye oranlı olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çkırmızıışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar bedduaşap kapının nanay olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Kapısı Fiyatları Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara simultane kaçış tasarının elan seri hizmetlemesini esenlamaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir dokumada olan bu tasarlar ağır durumların suret göstericisidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Other uncategorized cookies are those Yangın Merdiveni Kapısı that are being analyzed and have derece been classified into a category birli yet.

Report this wiki page